About us

Een virtuele wereld creëren… het is niet evident. De lat ligt hoog, want het gaat om uw visuele identiteit, en de indruk die u daarmee geeft aan uw klanten. Deze beelden moeten inspirerend zijn, boordevol sfeer en gezelligheid.

Kernwaarden: de kwaliteit van onze realisaties, snelle uitvoering en flexibiliteit.

Studio Blueprint is sinds 2008 actief op de Belgische vastgoedmarkt. Als 3D Studio hebben we onze ontwikkeling volledig gericht op de kwaliteit van onze realisaties, snelle uitvoering en flexibiliteit. Drie kernwaarden voor het succes van uw project, en de basis voor onze uitstekende reputatie.

Keer op keer dezelfde look and feel, kwaliteit en service.

Studio Blueprint bestaat uit een vast team van 5 personen met ieder zijn specialisatie. Op die manier kunnen wij u keer op keer dezelfde look and feel, kwaliteit en service garanderen. U kunt bij ons terecht voor zowel kleine als grote projecten. Van een kleine woning tot complete stadsdelen, en alles daar tussenin.

Clients
 • Woningen Blavier 
 • Heeren Group
 • Kanaalkom Development-Quartier Bleu
 • Van Marcke
 • Axel Vervoordt
 • Vastgoed Hillewaere
 • Van Calster
 • …….
What they say
 • Studio Blueprint levert kwalitatief werk aan. Daarnaast werken zij zeer flexibel en halen ze deadlines met gemak. Als er onverwacht extra werk binnenkomt, zetten zij zich voor 200% in om toch op tijd klaar te raken! Wanneer wij zelf raad nodig hebben over het kiezen van bepaalde elementen, denkt Gerry met ons mee. Dus ook een dikke pluim om initiatief te nemen!

  – WONINGEN BLAVIER
 • De samenwerking met Studio Blueprint verliep heel erg vlot. Je kunt rekenen op hun kennis en expertise wat ons een erg goed gevoel gaf. De 3D film die zij voor ons hebben uitgewerkt is op z’n minst gezegd uiterst indrukwekkend!

  – HEEREN GROUP

Een vast team van 5 personen met ieder zijn specialisatie.

Voor elk project hebt u altijd hetzelfde aanspreekpunt. Dat betekent dat u nooit hoeft bij te houden of u de informatie aan de juiste persoon heeft gegeven, of bang hoeft te zijn dat informatie niet bij de juiste persoon aankomt. Zo garanderen wij dat een project voor u vlot en gemakkelijk verloopt zonder onnodige extra zorgen.

Voor elk project altijd hetzelfde aanspreekpunt.

Naast visuals biedt Studio Blueprint ook animaties en VR oplossingen aan. Doordat dit intern allemaal binnen dezelfde infrasctructuur gebeurt, hoeft u niet zoals bij veel andere bureau’s extra kosten te betalen voor het omzetten van de data. 

Geen onnodige extra kosten wanneer u later nog een animatie wil.